Monday, November 5, 2018

HEALTH: 9 ข้อดี ผอมสุขภาพดีด้วยผักผลไม้สีแดง / 9 Health Benefits of Red Fruits & Vegetables


9 ข้อดี ผอมสุขภาพดีด้วยผักผลไม้สีแดง
.
ผักและผลไม้มีสารอาหารที่มีประโยชน์มากมาย
ยิ่งถ้าต้องการควบคุมน้ำหนัก ยิ่งดีใหญ่เลย 
สีแดงเป็นสีที่ร้อนแรง ทรงพลัง 
แล้วผักผลไม้สีแดงหละ จะร้อนแรงแค่ไหน
.
อาหารสีแดงเหล่านี้มีสีสันและอร่อย ถือเป็นของขวัญจากธรรมชาติ 
มีประโยชน์ต่อสุขภาพมากมาย
มีสารอาหารที่ประกอบไป lycopene, ellagic acid, quercetin, 
hesperidin, เส้นใยอาหาร, วิตามิน A และวิตามินซี
.
1. ลดความเสี่ยงต่อมะเร็งต่อมลูกหมาก
2. ช่วยปกป้องร่างกายจากมะเร็งต่อมลูกหมาก 
    มะเร็งปากมดลูก และมะเร็งปอด
3. ลดการเติบโตของเนื้องอก
4. ปกป้องร่างกายจากอนุมูลอิสระที่เป็นอันตราย
5. ปกป้องร่างกายจากโรคหัวใจ
6. ลดความดันโลหิต
7. ลด LDL คอเลสเตอรอล 
    ซึ่งเป็นคอเลสเตอรอลที่ไม่ดีต่อร่างกาย
8. สนับสนุนเนื้อเยื่อข้อต่อสำหรับผู้ที่เป็นโรคข้ออักเสบ
9. รักษาระบบทางเดินอาหารให้เป็นปกติ
.
.
9 Health Benefits of Red Fruits & Vegetables
.
Fruits and vegetables are a great way to get 
many healthy nutrients into our diet. 
Red is a powerful color. 
How about red vegetables & fruits?
.
These red foods and tasty foods are gifts from nature. 
They offer many health benefits because 
they have some of the following nutrients; 
lycopene, ellagic acid, quercetin, hesperidin, 
fiber, Vitamin A and Vitamin C. 
.
1. Reduce the risk of prostate cancer
2. Protects the body from prostate, 
    cervical and lung cancer
3. Reduces tumor growth
4. Protects the body from harmful free-radicals
5. Protects the body against heart disease
6. Lowers blood pressure
7. Lowers LDL cholesterol, 
    which is the bad cholesterol in the body
8. Support joint tissue for those with arthritis
9. Keeps one regular aiding in gastrointestinal health
.
Cr. ahealthiermichigan.org
.
https://www.facebook.com/Kangenfithealthywater/.
#kangenfithealthywater #kangen #water #healthy #รักสุขภาพ #awesome#familyfirst #familylove #family #น้ำเพื่อสุขภาพ #red #สีแดง #organicfood #ผักออแกนิก

No comments:

Post a Comment